Tulevat tapahtumat

Ke 11.10. Lauluveikkojen Seniorikuoron esiintyminen Vanhustenviikoĺla Terapiatalon Hoito-osasto Kotipolussa klo 14 alkaen.

La 1.12.2018 Kokkolan Lauluveikkojen ja Kokkolan Naislaulajien yhteinen joulukonsertti Kokkolan kirkossa alkaen klo 18.

Ke 5. 12 Lauluveikkojen Seniorikuoron konsertti Palvelutalo Tervakartanon Itsenäisyysjuhlassa

To 6.12 Kokkolan Lauluveikot mukana Koķkolan Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa.

 

Kaustinen Folk Music Festival 2018

Kokkolan Lauluveikot jatkoi juhlavuotensa 90 v esiintymisiä Kaustisella 13.7.2018. Ensin pieni ”makupala” festariyleisölle päivällä Keskipohjanmaa Areenalla ja illalla noin tunnin konsertti Kansantaiteenkeskuksen Kaustinen-salissa. Mukava oli laulaa ja kiitokset mukanaolosta!


Kevään Ääniä 2018

Hei, Kokkolan Lauluveikot 90 v juhlavuoden Kevään Ääniä -lehti on ilmestynyt! Suuret kiitokset kaikille tukijoillemme, ilmoittajillemme sekä tietysti myös lehden tekijöille! 


Lauluveikkojen juhlavuosi

    Kokkolan Lauluveikkojen viime vuosien aktiivinen ja vilkas toiminta huipentuu tänä vuonna kuoron 90 -vuotisjuhlavuotena. Vuosi 2018 on myös Kokkolan Lauluveikkojen Seniorikuoron 24. toimintavuosi. Juhlavuoden päätapahtuma on kevään juhlakonsertti 26.5.2018 klo 19 Snellman -salissa Kokkolassa. Ohjelmistossa on kuoron esittämiä sävellyksiä vuosikymmenten varrelta pääpainon ollessa kuitenkin viimeisen kymmenen vuoden aikana esitetyissä teoksissa. Useat sävellyksistä ovat […]


Lauluveikot vahvasti esillä Mieskuoroliitossa

    Suomen Mieskuoroliitto valitsi Mikkelissä 25.3.2018 pitämässään liittokokouksessa liiton aluevaltuustoon keskipohjalaisten mieskuorojen edustajaksi Kokkolan Lauluveikkojen puheenjohtajan Hannu Pajunpään. Liiton musiikkilautakunnan jäseneksi ja Joutsenon merkkilaulukurssin kouluttajaksi valittiin Lauluveikkojen taiteellinen johtaja Mari Sillanpää.      Merkkilaulukurssilla on mahdollisuus liiton perus-, taito- ja mestarimerkkiohjelmiston tehokkaaseen harjoitteluun sekä tenttisuorituksiin. Mari kannustaakin keskipohjalaisten mieskuorojen laulajia osallistumaan 28.6.- 1.7. järjestettävälle […]