Tule mukaan


SINUSTAKO LAULAJA?

 

NÄIN PÄÄSET MUKAAN TOIMINTAAN

Uudet laulajat, tervetuloa mukaan Lauluveikkojen toimintaan! Pääkuoro harjoittelee viikoittain tiistaisin klo 18-21. Kokkolan Snellmankoti, Rantakatu 27, 67100 Kokkola

Seniorit kokoontuvat Pitkänsillankadun Laulusalille keskiviikkoisin klo 15.30-17.00.
.
Kokoonpanoistamme pääkuoron toimintaa pääsee helpoiten sisään, jos omaa jo hieman aikaisempaa laulu- tai soittokokemusta. Mutta joukossa on useita musiikkiharrastuksensa Lauluveikoissa aloittaneita.

Seniorikuorossa ovat kaikki eläkeikään ehtineitä laulajia, jotka toimivat yhdessä erittäin aktiivisesti.

Mieskuorolaulu on harrastus, joka antaa harrastajalleen musiikillista tyydytystä, mukavan toveripiirin ja laulajaveljeyttä. Ja koska mieskuorot kautta Suomen osaavat samat peruslaulut, yltää laulajaveljeys kauas Kokkolan ulkopuolelle! 
.
Mieskuorotoiminnalla on taiteelliset tavoitteensa, joiden toteuttamiseen se tarvitsee jatkuvasti uusia laulajia. Jos olet kiinnostunut musiikista ja erityisesti yhdessä laulamisesta, pyydämme Sinua, hyvä mies, vakavasti harkitsemaan liittymistä Lauluveikkoihin. Ja jos haluat myös lisäksi laulaa Lauluveikkojen pienryhmissä, sekin onnistuu mainiosti! Myönteistä päätöstä et kadu.
.
Me tarjoamme Sinulle hyvän harjoittelutilan, ammattitaitoisen kuoronjohtajan opastuksen sekä loistavan Lauluveikkohengen. .
Jos asia Sinua kiinnostaa, ota yhteyttä:
.
Pääkuoron kuoronjohtaja: Mari Sillanpää, puh. 040-5334475
Seniorikuoron oltermanni: Mikko Finnilä puh. 044 3333480
.
Jos tunnet ennestään jonkun Lauluveikon, hän myös opastaa Sinua eteenpäin.
.
Tervetuloa!
.
KOKKOLAN LAULUVEIKOT