Lauluveikoilla uusi puheenjohtaja ja haasteelliset tavoitteet


Olli Lehtimäki, Lauluveikkojen uusi puheenjohtaja

Kokkolan Lauluveikot valitsi vuosikokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen Olli Lehtimäen. Olli on toiminut Lauluveikkojen hallitustyössä jo muutamia vuosia. Musiikillisesti Olli Lehtimäki on kunnostautunut viime vuosina myös kuoron solistina useissa konserteissa. Hän hallitsee sekä tenorin että basson äänialan ja laulaa myös Lauluveikkojen ’Hehku ensemble’ lauluryhmässä.

Muutoin vuosikokouksessa valittu hallitus ja toimenkuvat pysyvät samoina kuin edellisenä vuonna. Myös kuoron edellinen puheenjohtaja Hannu Pajunpää jatkaa hallituksessa.

Jo syksystä 2007 lähtien pääkuoro on ollut kahden naisjohtajan käsissä, Mari Sillanpään ja Heli Uusimäen. Lauluveikkojen Seniorikuoron johtajana jatkaa Emma Räihälä.

Kokkolan Lauluveikot esittää musiikkia monipuolisesti perinteisestä mieskuoromusiikista rytmi- ja oopperamusiikkiin. Kuoron 92. toimintavuosi on aktiivinen ja tapahtumarikas. Kokkolan 400- vuotisjuhlavuosi työllistää myös Kokkolan Lauluveikkoja monin eri projektein. Keskeisimmät yksittäistapahtumat juhlavuoden tapahtumien lisäksi ovat; Osallistuminen kansainväliseen Leevi Madetoja -mieskuorokilpailuun huhtikuussa Musiikkitalossa Helsingissä. Ja toinen on kuoron perinteinen kevätkonsertti, joka pidetään toukokuun 16 päivä Kokkolassa, kaupungintalon uudistetussa Kokkolasalissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *