Laulajaveljemme Pentti Keski-Korpela on poissa.


   In memoriam, Pentti Keski-Korpela (1952 – 2017)

      Pentti menehtyi tapaturmaisesti metsätöissä maanantaina 3.4.2017. Tieto hänen poismenosta tuli meille kaikille täytenä yllätyksenä. Vielä edellisenä viikonloppuna olimme vielä yhdessä koko kuoro laululeirillä Raudaskylässä ja valmistauduimme kevätkonserttiimme. Silmissämme on vielä Pentin iloinen käden heilahdus bussin ovella, kun hän kotinsa lähellä Jyväskylän tien pysäkillä jäi pois kyydistä. Emme voineet kuvitella, että se oli hänen viimeinen käden heilautus kuorokavereille.
Pentti liittyi Lauluveikkoihin syksyllä 2007 ja ehti laulaa Lauluveikoissa lähes 10 vuotta, aluksi Ottopojissa ja myöhemmin pääkuorossa. Hän oli hyvin tunnollinen ja sitoutunut Lauluveikko. Vain lastenlapsen syntymäpäivä meni ohi kuoroillan! Pentillä oli erittäin tarkka korva, hyvä ja puhdas ääni, oikea ykköstenori.
Pentillä oli myös muita harrastuksia. Hän toimi usein tuomarina alueen koiranäyttelyissä, erikoisesti lintukoira- ja Suomen pystykorvanäyttelyissä. Metsästys, riistanhoito ja luonto olivat tärkeässä osassa Pentin harrastuksissa. Metsä ja oman metsäpalstan hyvä ja säännöllinen hoito oli Pentille sydämen asia.
Me kaikki Lauluveikoissa muistamme laulajaveli -Penttiä suurella lämmöllä ja kaipaamme häntä.

Hannu Teirikangas

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *