Lauluveikoille uusia laulajamerkkisuorituksia !


Kokkolan Lauluveikkoihin saatiin viime vuoden lopulla viisi (5) uutta mieskuoroliiton laulajamerkkisuoritusta! Uusia ”merkillisiä” laulajia eli laulajan perusmerkin suorittajia ovat; Osmo Anttila 1B, Reino Heinonen 2B, Kari Kalliokoski 1T, Jari Kotilainen 1B ja Olli Lehtimäki 2T.

Perusmerkkiä suoritettaessa on osattava ulkoa määrätyt 40 laulua. Kokeessa on näistä laulettava ulkoa viisi arvottua laulua. Laulajakokelas esittää arvalla valitut koelaulut valitsemassaan järjestyksessä. Lauluista tulee osata kaikki yleisesti käytössä olevat säkeistöt. Laulut on esitettävä alkuperäiskielellä tai suomeksi.

Onnittelut kaikille uusille laulajamerkin suorittaneille!Perusmerkin suorittajat 2015

Kokkolan Lauluveikot sijoittui v. 2015 Mieskuoroliiton laulajamerkkisuorituksissa 7. sijalle eli hieno suoritus!  Mieskuoroliiton kautta aikain merkkisuoritustilastossa sijoitumme sijalle 18. Suomen Mieskuoroliiton jäsenkuoroja on yhteensä yli 120 kpl.

Perusmerkin suorittajat 2015

Kuvassa perusmerkin suorittaneet: vasemmalta Kari Kalliokoski, Jari Kotilainen, Olli Lehtimäki, Osmo Anttila ja Reino Heinonen

Toivotaan, että edellä oleva innostaa meitä Lauluveikkoja uusiin perusmerkkisuorituksiin ja myös taitomerkkisuorituksiin.

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *