Back to the 60s!

Kokkolan Lauluveikot ja Kokkolan Ääniaaltojen Hausbandi saivat valmiiksi Back To The 60s -projektin ensimmäisen konsertin la 27.4.2013! Ohjelmassa oli 60-luvun kevyempää musiikkia niin suomeksi (pääkuoro) kuin englanniksi laulettuina (Ottopojat). Kuoron Seniorit palasivat 60-luvun suosikkimieskuorolaulujensa pariin. Lisäksi alkuun ja loppuun kajautettiin numerot suurkuorona. Alla kuorolaisille ladattavaksi koko konsertti sekä muille näytteet konsertista Senioreilta, Ottopojilta & Hausbandilta, pääkuorolta ja Hausbandilta sekä suurkuorolta.
 
Kokkola-lehden kiitospalstalta:
Kiitos Kokkolan lauluveikot, Ottopojat, Seniorit ja Ääniaallot Hausbändi hurmaavasta konsertista. Me villiinnyimme niin, että emme olisi päästäneet teitä pois ollenkaan. Noustiin seisomaan, taputettiin ja jopa huudettiin. Delilah sai ihon kananlihalle, Pieni nukke - ah nuoruus! Ja kaikki muut. Tämän kaiken ihanuuden ohjasi Mari Sillanpää - upeaa!
 
Lataa koko konsertti (MP3-tiedostot pakattu ZIP-tiedostoon, kuorolaiset ja soittajat saavat salasanan Lauluveikkojen varasihteeriltä)