400 Unelmaa-Drömmar-Dreams 7.9.2020 klo 19-20


400 Unelmaa-projekti saa upean päätöksen 7.9.2020 klo 19-20 Kokkolan kauppatorilla. Kaupungin äänistä, taiteesta, ihmisistä, kuvista, tunteista syntyvä kokonaisuus valtaa Kokkolan kauppatorin kivilavan ennennäkemättömällä tavalla. 400 Unelmaa-teos yhdistelee ennakkoluulottomasti videota, musiikkia genreistä toiseen, tanssia genreistä toiseen, runonlausuntaa sekä sirkusta ja valo- ja tulitehosteita.

Mukana esiintymässä ovat mm. Salla Venepalo, Emilia Hyytinen, Kokkolan Lauluveikot, JYMYn tanssiryhmä, Timo Kauppinen, Emma Säynäjäkangas, Sirpa-Liisa Myllymäki, Halkokarin koulun sirkuskerho. Valojen ja tulitehosteiden suunnittelusta vastaavat Mats Hästbacka ja Veli-Matti Ersta.

Esityksen kokoaminen alkoi jo alkuvuonna 2019 jolloin teoksen tuottaja, säveltäjä Teemu Haapaniemi lähti keräämään unelmia kokkolalaisilta. Näiden pohjalta syntyi musiikki ja äänimaisema mitkä ovat kuunneltavissa Teemu Haapaniemen eri kanavista mm. Spotify, Deezer, AppleMusic ja Youtube.

Osasta musiikkia on toteutettu videoita. Uusin video on nuorten lahjakkuuksien toteuttama NATTLIV (JAG DRÖMMER OM) missä upea tanssija Salla Venepalo yhdistelee rohkeasti nykytanssia balettiin. Tanssiareenana toimii luonnollisesti Kokkola. Videon on kuvannut ja leikannut ammattitaitoisesti Roni Isopahkala ja ohjauksesta vastaa näkemyksellisesti Reija Wenetpalo. Video on nähtävissä Teemu Haapaniemen Youtube-kanavalta. Videon linkkiä saa jakaa eteenpäin.

https://youtu.be/3HnnG1jccWE

Lisätietoja esityksen kokoamisesta löydät täältä:
https://teemuhaapaniemi.wixsite.com/400dreams

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *